Video's

Radio- en TV presentatie

Niet alleen verstaat Pauline haar vak als trainer goed, ook heeft ze heel veel ervaring opgedaan in de media als presentator en verslaggever. Met de juiste mix traint ze daarom veel woordvoerders en radio- en televisiepresentatoren. Daarbij spreekt ze geregeld haar vakgenoten in de media, zoals hier...

Van hoofd naar hart

Blijf jij de regisseur van jezelf en je boodschap? Maak jij jezelf goed zichtbaar en blijf je ontspannen in spannende situaties, zoals bij sollicitaties en presentaties, met of zonder PowerPoint? Pauline van Aken brengt je van hoofd naar hart. Je leert effectief communiceren en boeiend presenteren!

Nederlands MediaNetwerk

Ook toppers in het bedrijfsleven lopen er tegenaan... onvoldoende ontspanning en plezier op het podium. Persoonlijk leiderschap heeft alles te maken met je kwetsbaar durven opstellen en je laten trainen. Je presentatievaardigheden hebben nu eenmaal af en toe een boost nodig.

Durf te voelen

Bereid jij je presentatie tot in de puntjes voor... voornamelijk inhoudelijk? Ziet je PowerPoint er gelikt uit? En hoe bereid je jezelf voor op het gebied van je verbale- en non-verbale presentatie skills? Voel je wel wat je zegt, terwijl je spreekt? Zo nee, neem dan eens contact op met Pauline en samen komen jullie vast heel veel verder.

Boeiend en inspirerend

Heb jij al eens deelgenomen aan een interactieve presentatie of training van Pauline? Doen! Je zal er geen spijt van krijgen. Het zal je boeien en op allerlei manieren inspireren, op het gebied van presenteren en communiceren. Ja zeker, je gaat niet alleen vol van energie naar huis, maar ook met een zak vol presentatietips.

Topvrouwen aan het woord

Leren in een veilige omgeving! Je wilt je per slot van rekening toch ook gehoord en begrepen voelen? Jezelf beter leren presenteren met een boodschap die jij van belang vindt om over de bühne te brengen. Jouw boodschap waarmee je een verschil kunt maken. Wat wil jij leren? Durf het ook te delen met Pauline.

Present Yourself with Power

... en... dare to shine! Dit is meteen de titel van Pauline's Engelse boek, die ze heeft geschreven omdat ze steeds vaker ook de internationale markt bedient. Pauline geeft dus zowel haar presentatie, communicatie als mediatrainingen in het Nederlands als Engels. Wanneer laat jij je door Pauline trainen?

Spreek vanuit je hart

Wat denk je dat Simon Sinek, Brené Brown en Garr Reynolds jou kunnen leren? Heel veel... als het bijvoorbeeld gaat om interactie en vertrouwen hebben; om authentiek en imperfect durven zijn... daar is moed voor nodig; en om veerkracht te hebben, net zoals bamboe stevig gegrond kan blijven staan.

Presentatie showreel

In de afgelopen 30 jr. heeft Pauline heel veel presentatie en media ervaring opgedaan, als presentatrice, interviewer, vlogger, voice-over en als trainer. Voor PienTV en andere opdrachtgevers zoals LibelleTV en Vuurvrouw zet ze zich dan ook graag in, om anderen te inspireren en bewuster te maken van zichzelf.

Nick Junior presents

Sinds 1997 werd Pauline van Aken de vaste stem van Kindernet en sinds 2002 van kreeg de zender voor peuters en kleuters de naam Nick Junior. Kindernet... en later Nick Junior werd haar 'kindje'. Ze legde voor bijna 25 jaar haar hart en ziel in al alle promo's en overige voice-over werkzaamheden voor Nick Jr.

Masterclass Interactie...

Ook al heeft Pauline van Aken een schat aan ervaring, toch volgt ze af en toe een Masterclass. Dit keer van Rens de Jong van Buzzmaster en 24 hours. Ook zie je Roderik van Grieken spreken van het Nederlands Dabat Instituut en ga ik in gesprek met dagvoorzitter Juliette Grimbergen, collega van PienTV.

Stemvoorbeeld Pauline

Dit vind Pauline de meest schattige Nick. Jr. serie waarvoor ze de promo's mocht inspreken. Aan de stemdynamiek en klankkleur van Pauline's stem is dit ook duidelijk te horen. Van Akens stem wordt veelal omschreven als warm, fris, licht en sprekend. Ze raakt dan ook vele Nederlandse peuters en kleuters in 't hart.

Pauline van Aken's stem

Ook dit is weer zo'n leuk stemvoorbeeld van Pauline. Hierbij laat ze wat meer haar lagere en iets stoerdere klanken doorklinken... Speciaal voor de avonturen van de Backyardigans op Nick Junior.

Kijk en luister!