In-House livetrainingen

Individueel, tandem (2p) en in groepsverband tot 6p

4500

Trainingen gegeven

14575

Tevreden deelnemers

30

Jaar ervaring

9

Gemiddelde beoordeling

Leer ontspannen presenteren in het bedrijfsleven en de media

Wil jij ook een presentatietraining, media- of vlogtraining volgen, bij Pauline In-house?

Dat kan door zelf je groep samen te stellen of door een 'open groepstraining' te volgen, of een individuele training te boeken.

De trainingen vinden plaats op een prachtige locatie aan het water in Loenen aan de Vecht, hoe vet!

Individuele trainingen duren 2 tot max 3 uur per sessie. De tandem- en 'open' trainingen duren een halve dag en de groepstrainingen een halve of hele dag, waarbij er ook voor een lunch kan worden gezorgd.

Neem contact op of boek meteen een In-House training

Wat anderen over Pauline zeggen

Doel van Pauline's trainingen

Je krijgt als trainee een optimaal bewustzijn en inzicht in je wijze van communiceren en presenteren... in hoe je jezelf neerzet en wat je kunt doen om je boodschap nog krachtiger te krijgen.

Je krijgt inzicht in je sterktes/kwaliteiten en in je aandachtspunten. Met de geleerde technieken en alle tips & presentatietools van Pauline zal je duidelijker en meer ontspannen overkomen. Je boodschap zal meer impact hebben en beter 'landen' bij je publiek. 

Bekijk wat Pauline voor je kan betekenen

Ervaringen met Pauline als trainer

Presentatietraining: Ik vind het bijzonder knap hoe Pauline op ieder zijn eigen niveau met feedback de vinger op de zere plek/verbeterpunt weet te leggen.

Trainer Pauline: Erg prettig persoon in de omgang: professioneel, ervaren, persoonlijk, daadkrachtig, direct met respect voor de persoon om wie het gaat. Ik hou van haar manier van communiceren.

Kim Kesseler, sr. Projectleider Internet, Nationale Postcode Loterij

Presentatietraining: Sterk inhoud en opbouw. Eerlijkheid & respect ten top! Energie tot eind van de dag. Heel veel leerpunten en handvatten. Veel kennis opgedaan en met veel plezier

Trainer Pauline: Top! Gedreven, humor, ervaren, kennis, echt, eerlijk.

Cassandra de Boer, MD Officer, HEMA

Bespreek jouw training met Pauline